Kinderfilms op zondag, één maal per maand van september tot april!

Eén zondag in de maand kiest Cinema Zuid 2 superleuke films uit voor het hele gezin. Beide cinemazalen worden omgetoverd tot een megakinderparadijs  te delen met andere gekke beestjes, avontuurlijke dieren, stoere jongens en meisjes op het grote scherm. Ben je te groot voor de film in de ene zaal, dan is er zeker een andere fijne film voor jou in onze andere zaal, want we voorzien voor elke leeftijd wat.  Zazie op Zondag; omdat een film zoveel leuker is op groot scherm!

Ben je jarig, neem dan even met ons contact op want dan organiseren we voor jou een heus verjaardagsfeest tijdens de film. 

MAART-APRIL

In maart vertonen we weer een leuke kortfilmcompilatie vol stadse verhaaltjes tegelijk met het spannende De Buurtspion. Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het is op stap te gaan met een giraffe of te dansen met ‘discowormen’, dan moet je zeker naar onze laatste Zazie op Zondag komen van dit schooljaar. We zien jullie graag terug op Zazie op Zondag voor de niet te missen maandelijkse portie filmplezier met de kids!

VERJAARDAGSFEESTJE

Vier je verjaardag tijdens Zazie op Zondag! Cinema Zuid zorgt ervoor dat je in de filmzaal als een koning gekroond en getroond wordt. Alle feestgangers krijgen bovendien een smakelijke verrassing.

  • € 5/p.p.

  • Film naar keuze uit het aanbod Zazie op Zondag

  • Zondagochtend om 10u30

  • Tijdens de inleiding van de film wordt de jarige nog even persoonlijk in de kijker gezet

  • Reservatie verplicht via of 03 242 93 57